Musical Ruth

3 januari. Voor de zesde keer gaat er in Aalsmeer en Kudelstaart weer een Bijbelse Musical uitgevoerd worden. Na Jacob, Jozef, Mozes, Paulus en Maria is het nu de beurt aan Ruth. In oktober zijn de repetities begonnen, de groep heeft er zin in, de sfeer is goed. Intussen zijn de audities geweest en de (zang)rollen verdeeld. De regie heeft de teksten naar eigen inzicht aangepast en op dit moment wordt er vooral druk geoefend. Op deze site is achtergrondinformatie te vinden en de deelnemers vinden er ook allerlei informatie zoals repetitieschema en rolverdeling. Tegen de tijd dat de uitvoeringen naderen komt er informatie over de  kaartverkoop en zal het aantal foto’s en filmpjes van de repetities toenemen. Nog 3 maanden voordat de uitvoeringen gepland zijn………..

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *