Nog een week………..

Met spanning wordt door de musicalgroep uitgekeken naar de uitvoeringen op 10, 11 en 18 april. De voorbereiding op de musical “Ruth” heeft bijna 7 maanden geduurd. Straks  moet het allemaal waargemaakt worden in de voorstelling. Alles moet straks passen, iedereen moet op elkaar inspelen. Afgelopen zaterdag was er een doorloop van de hele musical. Dat ging goed; het belooft mooi, ontroerend en verrassend te worden!! Woensdag technische doorloop, donderdag generale en dan is het zo ver. De deelnemers hebben er zin in!!

Nog kaarten verkrijgbaar.

De kaartverkoop voor de drie voorstellingen gaat voorspoedig. Het is niet zeker of er straks aan de zaal ook nog kaarten beschikbaar zijn. Het is verstandig om kaarten in de voorverkoop aan te schaffen. Als de voorstellingen uitverkocht raken zal de generale repetitie opengesteld worden voor publiek, zo laat de organisatie weten. Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij: The Readshop, Ophelialaan 151 Boekhuis Aalsmeer, Zijdstraat 12 Marskramer van Berkel, Winkelcentrum Kudelstaart. De prijs van de kaarten bedraagt € 10. Zie ook de website: http://musicalaalsmeer.nl/ Zie kaartverkoop, elders op de site voor bestellingen voor toeschouwers van buiten Aalsmeer/Kudelstaart.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

3 reacties op Nog een week………..

  1. I’m hopeless. One look at the plan, and I knew instantly it was.Don’t remember names of people or their phone numbers, but the plans, oh, plans I remember if wake me up in the middle of the night.Pathetic.

  2. http://www./ schreef:

    skriver:Darnell Ijams…Your style is unique compared to other folks I have read stuff from. Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this web site….

  3. Love, love love this app for my 11 month old granddaughter. She uses her finger to open the doors and her hand to “turn the page” and it’s so simple for her but so captivating. Other apps like this only have a little arrow to touch, and it’s too difficult for her developing motor skills. Great job, we hope to see more soon! Please very, very soon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *