Indrukwekkende uitvoeringen

10, 11 en 18 april waren de uitvoeringen van musical Ruth. Alle keren werd er voor een uitverkochte zaal gespeeld. Ook de generale repetitie van vrijdag 17 april werd opengesteld voor publiek om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deze mooie musical te zien. In totaal hebben ruim 1000 mensen de musical bijgewoond. Steeds vormde zich ruim voor de begintijd een lange rij voor de ingang. Nadat de deuren open gingen stroomde de zaal direct vol en hadden de toeschouwers nog even tijd om in het programmaboekje te bladeren. Het geduld van het publiek zou beloond worden, want ze kregen een uitvoering op hoog niveau van deze indrukwekkende musical te zien. Zie verder Recensie Nieuwe Meerbode, (pagina 12).

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *